32 από τα κορυφαία bar του κέντρου της Αθήνας σε περιμένουν στο Χρηματιστήριο για να σε ξεναγήσουν στο μαγικό κόσμο των perfect serves.
Παράλληλα, μήπως διψάς για περισσότερη γνώση;

To ρούμι Zacapa περιπλανιέται στην πόλη των Αθηνών... Cocktails με βασικό εργαλείο το ψυγείο... Σκωτσέζικο Ουίσκι γι’ αυτούς που διστάζουν... O Ξένιος Δίας θα επηρέαζε έναν μπάρμαν;

Όλα αυτά συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό event στο Παλαιό & το Μικρό Χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά και σε 32 κορυφαία bars του κέντρου της Αθήνας

10 μέρες, 32 bars, 16 διαφορετικά mentorings.

Ανακάλυψε τον κόσμο των perfect serve.

Στο χώρο του Παλαιού Χρηματιστήριου, τα πιο δημοφιλή bars του κέντρου θα σερβίρουν μοναδικά cocktails με βάση premium spirits στα 8 ειδικά διαμορφωμένα pop-up bars, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διαφορετικά event και πρωτότυπα serves.


Το ταξίδι εξερεύνησης του fine drinking συνεχίζεται στο Μικρό χρηματιστήριο, όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν Reserve Brands καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός bartender.
Ακόμα, κορυφαίοι Έλληνες bartenders by World Class θα πραγματοποιούν αποκλειστικά mentorings για όσους επιθυμούν να φτιάξουν το τέλειο homemade cocktail.

O θεσμός διοργανώνεται από το World Class, την κορυφαία πλατφόρμα της τέχνης του bartending παγκοσμίως, και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

 

H είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Ώρες λειτουργίας Pop Up bar @Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10) 19:00-00:00