Για τέσσερις μόνο μέρες, το Παλαιό Χρηματιστήριο μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο pop-up bar και σε συνεργασία με 32 κορυφαία bars του κέντρου της Αθήνας, διαμορφώνουν τον χάρτη ενός νέου θεσμού που αποθεώνει μοναδικά spirits και προσφέρει fine drinking εμπειρίες.

Για να ζήσεις από κοντά το “Athens Fine Drinking”, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς τον χώρο του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Σοφοκλέους 10), 18 με 21 Μαΐου, από τις 19:00 έως τις 00:00 το βράδυ.

 

Πώς συμμετέχω;

Για να ξεκινήσεις την εμπειρία εξερεύνησης και μύησης στην τέχνη του ποτού, αρκεί μια επίσκεψη στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10), το οποίο για 4 ημέρες θα αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς της πόλης.

Εκεί θα χτυπά δυνατά η καρδιά του “Athens Fine Drinking”, της πρώτης γιορτής για την κουλτούρα του fine drinking, με εξαιρετικά ποτά και μοναδικές δημιουργίες από κορυφαίους bartenders.

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου στον μαγικό κόσμο του ποτού και γνώρισε την ιστορία πίσω από κάθε spirit, αγοράζοντας από το Παλαιό Χρηματιστήριο το βραχιολάκι “Athens Fine Drinking”, που στην τιμή των 10€, σου δίνει:

α)  Πρόσβαση στο κεντρικό Pop-Up bar του Παλαιού Χρηματιστηρίου καθόλη τη διάρκεια της πρώτης γιορτής fine drinking

β)  2 signature ποτά (straight, mixed or cocktail) δικής σου επιλογής

γ) τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε mentoring sessions στο Μικρό Χρηματιστήριο, Πεσμαζόγλου 1

δ)  Τη δυνατότητα να απολαύσεις μοναδικά ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα bars του "Athens Fine Drinking"μέχρι και τις 27 Μαΐου.

 

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Ώρες λειτουργίας Pop-Up bar @Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10): 19:00-00:00

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Clio Muse και ανακαλύψτε τη διαδρομή του Athens Fine Drinking.

 

Τι θα συναντήσεις στα pop-up bars;

Στο χώρο του Παλαιού Χρηματιστηρίου σε περιμένουν ξεχωριστές εμπειρίες απόλαυσης από μοναδικά spirits στα hot spots bar corners της vodka Ketel One, του τζιν Tanqueray No. Ten, του εκλεκτού ρούμι Ron Zacapa, της τεκίλας Don Julio, του εορταστικού Johnnie Walker Gold Label Reserve, της ultra premium vodka CIROC, αλλά και των malt whiskies που σας περιμένουν για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του fine drinking. Στον ίδιο χώρο του Παλαιού Χρηματιστηρίου θα μπορείς να ενημερωθείς για την υπεύθυνη κατανάλωση με έναν fun διαδραστικό τρόπο ενώ θα μπορείς να απολαύσεις μουσική από τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τον Pepper 96.6, Rock fm, Εasy & En Lefko. Ταυτόχρονα, στο χώρο του Μικρού Χρηματιστηρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά exclusive mentoring sessions που θα σε μυήσουν ακόμη περισσότερο στον κόσμο του fine drinking. Μην ξεχάσεις να κάνεις την προ-εγγραφή σου!

#athensfinedrinking